علم و تکنولوژی ۱۰ تیر ۱۴۰۳ - 2 روز پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

حمایت شهرداری اصفهان از توسعه پروژه‌های مشارکتی حوزه فناوری

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان بر استقبال شهرداری این کلان‌شهر از توسعه پروژه‌های مشارکتی حوزه فناوری و دانش‌های نوین تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای ایران آنلاین ؛ مسعود حیدری در بازدید از پروژه مشارکتی فضای کار اشتراکی آبی سفید اظهار کرد: شهرداری اصفهان سبد متنوعی از پروژه‌های شهری دارد و سعی داریم این تنوع را افزایش دهیم.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مشارکتی که با دیدگاه توسعه و بهبود فضای کسب‌وکار به‌ویژه برای جوانان، دانشجویان و علاقه‌مندان به حوزه فناوری در شهر اصفهان پیش‌بینی و با همراهی بخش خصوصی در حال فعالیت است، فضای کار اشتراکی آبی سفید است که با توجه به محیط کاری مطلوب و وجود جوانان خلاق و مسلط به دانش روز می‌تواند زمینه رشد و پویایی بیشتر شهر را فراهم کند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: در شرایطی که بسیاری فکر می‌کنند تنها راه ارتباط و همکاری با شرکت‌های بزرگ بین‌المللی مهاجرت و خروج از کشور است، وجود تیم‌های خلاق و پرجنب‌وجوش در مجموعه آبی سفید نشان می‌دهد که با گسترش اینگونه فضای‌های کاری، می‌تواند در داخل کشور محیطی پویا ایجاد کند و امکان شکوفایی و به‌روز استعدادها و توانمندی‌های جوانان و علاقه‌مندان به حوزه‌های نوین دانشی از جمله استارت آپ‌ها را فراهم کرد.

حیدری تاکید کرد: پروژه مشارکتی فضای کار اشتراکی آبی سفید توانسته است فضای کار مطلوبی برای همکاری و تعامل بیشتر جوانان، متخصصان و علاقه‌مندان به فعالیت در حوزه‌های فناوری و دانش روز بین‌المللی را فراهم کند.

وی ادامه داد: نحوه مشارکت شهرداری در این پروژه به‌صورت BOLT است و امروز شاهد هستیم که بسیاری از نخبگان جوان شهر ما از این فضا استفاده می‌کنند.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان ابراز امیدواری کرد: با مشارکت بیشتر متخصصان این حوزه، زمینه همکاری بیشتر میان شهرداری اصفهان و بخش خصوصی شایسته شهر فراهم شود.

فضای کار اشتراکی آبی سفید، تنها برای کار کردن نیست!

محمد کرمانی، یکی از بنیان‌گذاران فضای کار اشتراکی آبی‌سفید نیز در این بازدید گفت: موضوعی بسیار مهم این است که انسان‌‎ها در فضایی کار کنند که علاوه بر وجود امکانات کافی و بسترهای آموزشی مناسب، زمینه بروز استعدادها و شایستگی‌های هر فرد را فراهم کند.

وی اضافه کرد: مهم‌تر از وجود فضای مناسب، آن است که در کنار کسانی کار کنیم که در حوزه مرتبط دارای تخصص هستند و این همکاری می‌تواند سرعت یادگیری و رشد هر فرد را دوچندان کند.

کرمانی با اشاره به ویژگی‌های فضای کار اشتراکی آبی سفید تصریح کرد: در ایران کمتر به فضاهای کار اشتراکی پرداخته شده است، با این وجود سعی کردیم فضایی را مهیا کنیم تا افرادی که به خانواده ما ملحق می‌شوند، در شرایطی کار کنند که با وجود افراد متخصص، امکان ارتباط با شرکت‌های بزرگ دنیا نیز برای آن‌ها فراهم شود.

وی افزود: معتقدیم فضای کار اشتراکی آبی سفید، تنها برای کار کردن نیست؛ آبی‌سفید خانواده‌ای پویا و خلاق است تا با حس خوب خود فضای کاری مناسب در کنار رشد و پیشرفت خانواده خود را فراهم سازد.

کرمانی تصریح کرد: فضای کاری اشتراکی آبی سفید جامعه‌ای از افراد فعال را گرد هم می‌آورد و فضای کاری مناسب، رویدادهای شبکه‌سازی، کارگاه‌های آموزشی و از همه مهم‌تر ایجاد حس خوب کار کردن چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

پروژه مشارکتی فضای کاری اشتراکی آبی سفید، در خیابان آمادگاه، روبه‌روی هتل عباسی قرار دارد؛ این مجموعه دارای ۲۹ دفتر کار با ظرفیت ظرفیت ۱ تا ۶ نفر، ۲ دفتر کار با ظرفیت ۲۰ تا ۳۰ نفر، ۳ اتاق جلسه پنج‌نفره، ۲ اتاق جلسه ده‌نفره، یک سالن رویداد تا ظرفیت ۴۵ نفر است و ۷۰ تیم و استارت‌آپ، ۱۷ شرکت فناوری و ۶ شرکت دانش‌بنیان در آن در حال فعالیت هستند.

استارت‌آپ ویرگول (هفتمین سایت پربازدید ایرانی و دومین شبکه اجتماعی بعد اینستاگرام)، استارت‌آپ فوتبالیت (سامانه مدیریت باشگاه فوتبال، ۸ تیم لیگ برتر و ۲۰۰۰ مدرسه فوتبال)، تیم توسعه صندوق فیروزه (تستادی، تازه بار)، نشر آموخته (انتشار کتب کسب و کاری)، پانتو هلث (تولید قطعات الکترونیکی قطار و مترو)، اپلیکیشن نشان (دفتر اصفهان) از جمله مجموعه‌های فعال در این فضای کار اشتراکی هستند.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − چهار =