جامعه شهری ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - 3 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

هر عملی به اقتضای شرایط خودش می تواند معروف یا منکر باشد

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان گفت: هر عملی به اقتضای شرایط خودش می تواند معروف یا منکر باشد و لذا گستردگی معروف و منکرات غیر قابل تفسیر و غیر قابل شمارش است.

به گزارش پایگاه خبری کیمیای ایران آنلاین؛ حجه الاسلام و المسلمین مظاهری دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان در نشست خبری به مناسبت روز امربه معروف ونهی ازمنکر اظهار کرد: هر عملی به اقتضای شرایط خودش می تواند معروف یا منکر باشد و لذا گستردگی معروف و منکرات غیر قابل تفسیر و غیر قابل شمارش است.

وی درادامه نیز گفت: همه آنچه که در قانون اساسی و در شرع مقدس ذکر شده، مصداق معروف و همه آنچه که در قانون اساسی و یا در شرع مقدس نهی شده، این مصداق منکر است.

مظاهری با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر محدودیت ندارد، تصریح کرد: در طی فعلالیت خود به دنبال این بودیم که ستادهای امر به معروف و نهی از منکر را گسترش داده و فعال کنیم و ستادهای مربوطه در سطح استان در حال حاضر در بیست و هفت مرکز شهرستان، ستاد فعال داریم.

وی با بیان اینکه هر جایی که امام جمعه داشته باشیم آن جا می توانیم ستاد امر به معروف و شورای امر به معروف ونهی ازمنکر تشکیل بدهیم، افزود: در مرکز شهرستان ها هم ستاد شهرستانی شکل می گیرد و در شهرهای بزرگ مثل اصفهان، ما در مناطق هم می توانیم این ستاد را شکل دهیم.

دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر تشریح کرد: در مجموع صد و چهارده شهر در استان اصفهان داریم، پنجاه و دو شهرش شرایط لازم را برای تشکیل ستادهای امر به معروف دارد و در حال حاضر در چهل و یک استان اصفهان ستادهای معروف شهری شکل گرفته و فعالیت آن برقرار است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در تمام دستگاه های حاکمیتی باید شورای امر به معروف و نهی از منکر شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: تمام اداره ها و دستگاه های از سه قوه بدون استثنا و حتی دستگاه های حاکمیتی، نیروهای نظامی، انتظامی، حلقه های میانی مثل اتحادیه ها و اصناف،مساجد، بقاع متبرکه، هیئات مذهبی، ورزشی و… همه این مجموعه ها مکلف به تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در مجموعه خودشان هستند.

مظاهری، رسالت اصلی و اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر که مربوط به آحاد مردم می شود را ترویج و ارتقای معروفات و کنترل و رفع منکرات بیان کرد.

وی در خصوص اینکه در جلسات شورای امربه معروف و نهی از منکر محدودیتی برای طرح موضوعات ندارد، ابراز کرد: مطالبه گری، در نیازهای مردم، رفع مشکلات و گرفتاری آنان و مجموعه ها و رده هاست و ایجاد احساس مسئولیت در مردم و بی تفاوت نبودن مردم در جامعه نسبت به همدیگر را باید فرهنگ سازی کنیم.

دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر در خصوص برنامه های اجرایی ستاد تشریح کرد: بیش از ۶ هزار نفر در استان اصفهان آموزش های عمومی در سایت های ملی و فضای مجازی را آموزش دیده اند و آموزش های تخصصی در حوزه مهارت ارتباط گیری، مطالبه گری را هم قریب به ۶۰۰ نفر آموزش دیده اند.

وی افزود: در صدا، ۱۵ برنامه گفتگوهای موضوعی کنش گری و امر به معروف و در سیما، ۳۶ برنامه گفتگو با موضوعات مطالبه گری و امر به معروف و کنش گری نسبت به فضای مجازی اجرا شد.

مظاهری در ادامه بیان کرد: ۲۰ جلسات هم اندیشی نیز در گروه های مختلف و در حوزه های مختلف آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، غذا و دارو برگزار شده است.

پایان خبر/

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − ده =