اخبار استان ها ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مردم استان مرکزی ۱۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی کنند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: مردم این استان با توجه به کاهش بارندگی در سال‌های اخیر، برای عبور بدون تنش آبی در فصل تابستان، لازم است ۱۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

لیدا نجاتی/ به گزارش پایگاه خبری کیمیای ایران آنلاین؛ حشمت‌اله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی به بالا رفتن دمای هوا به ویژه در روزهای پیش رو و افزایش مصرف آب و برق اشاره کرد و افزود: امید است با همکاری و صرفه‌جویی همه مردم از تابستان گرم امسال که منجر به افزایش مصرف در حوزه آب و برق شده است، با موفقیت عبور کرد.

وی تصریح کرد: کاهش بارندگی در سال‌های اخیر شرایط را محدود و مدیریت آب استان را با مشکلات مهمی در توزیع آب آشامیدنی روبرو کرده و ضروری است تا همه مردم با مدیریت صحیح در مصرف، آبفا استان را در ارایه خدمات پایدار در بخش تامین آب و ‌توزیع عادلانه این نعمت یاری کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در ادامه افزود: بهار امسال بارندگی‌ها در سطح مطلوب بود، اما به دلیل خشکسالی‌های اخیر نیاز آبی استان کامل برآورده نشد و منابع آبی همچنان وضعیت مناسبی ندارند.

عباسی، تعامل و همکاری ویژه شهروندان در اصلاح رویه کنونی مصرف آب را از جمله مهمترین عوامل تأثیرگذار در جامعه دانست و تصریح کرد: حفاظت از منابع آب و فرهنگ استفاده بهینه از آن سال‌ها است که آغاز شده و تحقق این مهم تبیین استراتژی و تعیین خط مشی است و لازمه دستیابی به این مهم، حرکتی حساب شده و عمیق از سوی دستگاه‌های متولی و نگاه فرا سازمانی به این امر است.

وی بر مقوله مدیریت عرضه و تقاضا به عنوان یک اصل مهم در مدیریت منابع آب آشامیدنی و بهره‌گیری از ظرفیت پساب در صنایع تاکید کرد و گفت: شرایط بارندگی و منابع موجود آب در استان مرکزی ایجاب می‌کند که به منظور تداوم ارایه خدمات مطلوب‌تر در امر آبرسانی به شهروندان در این استان، مدیریت مصرف و نهادینه کردن فرهنگ مصرف صحیح آب را در دستور کار خود قرار دهند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی تاکید کرد: انتظار است با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در امر آموزش و اطلاع رسانی، بتوان گام‌های موثر در حوزه ارتقای فرهنگ صرفه جویی در مصرف آب برداشت.

آب مورد نیاز استان مرکزی از ۷۲۶ حلقه چاه، ۴۲ رشته چشمه و ۲۶ رشته قنات تامین می‌شود و در بخش شهری ۳۳۷ هزار مشترک و در روستاها ۱۶۹ هزار مشترک وجود دارد.

پایان خبر/

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + شانزده =