اصفهان ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - 1 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

لازمه حفظ کانون مقدس خانواده شناخت آسیب های زندگی است

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور با بیان برخی آسیب های زندگی، گفت: آسیب های زندگی را بشناسیم تا بتوانیم کانون مقدس خانواده خود را در برابر آنان حفظ کنیم.

ملیکا قرمزی – به گزارش پایگاه خبری کیمیای ایران آنلاین/حجت الاسلام والمسلمین علی شیرازی در مراسم جشن میلاد کریمه اهل بیت علیهم السلام حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و روز دختر، در جمع خانواده های کارکنان ستاد ساعس، با تبریک این میلاد سراسر نور به ویژه به دختران با کرامت ایران اسلامی خاصه دختران محجبه و عفیفه کارکنان انتظامی جمهوری اسلامی ایران، گفت: بنا به فرموده نبی مکرم اسلام(ص) “خانه‌ای که در آن دخترانی وجود داشته باشند، هر روز دوازده برکت از آسمان بر آن خانه نازل می‌شود و رفت و آمد ملائکه از آن خانه قطع نمی‌شود و برای پدر در هر شب و روز، عبادت یک سال را می‌نویسند.”

این مقام مسئول در ادامه با برشمردن برخی آسیب های زندگی، گفت: اولین آسیب برای کانون خانواده و زندگی، اشتغالات پدر و مادر است که بیشتر آن مربوط به نیازهای جسمی اعضای خانواده می باشد، در حالی که روح، مهمتر از جسم است و ما برای روح وقت کمتری می گذاریم.

وی تاکید کرد: اشتغالات پدر و مادر مانع ایجاد فضای صمیمی در خانواده می شود و پدر و مادر و اعضای خانواده وقت کمتری را برای با هم بودن می گذارند.

حجت الاسلام شیرازی ادامه داد: دومین آسیب در زندگی مشترک و کانون خانواده، استفاده بیش از حد از فضای مجازی است که می بایست حواسمان به این فضا در خانواده هایمان باشد زیرا استفاده بی ضابطه از آن، دل ها را از هم دور می کند و انسان را از فضای واقعی زندگی غافل می سازد.

وی سومین آسیب خانواده را، کاهش گفتگو بین اعضای خانواده دانست و افزود: هرچه این گفتگوها کمتر شود آسیب ها در خانواده بیشتر می شود، کیفیت و کمیت این گفتگوها بسیار مهم است و باید نسبت به افزایش آن در فضای خانواده کوشش و تلاش شود.

این مقام انتظامی افزود: چهارمین موضوع کاهش روابط محبت آمیز در بین اعضای خانواده است که در نتیجه عدم گفتگو و ابراز محبت در بین اعضای خانواده ایجاد می گردد و می تواند باعث آسیب های بزرگی شود و بدانید که دختران بیشتر از پسران در خانواده نیاز به ابراز محبت از سوی پدر و مادر هستند.

وی گفت: پنجمین آسیب زندگی، مربوط به صنعتی شدن زندگی ما انسان ها است که این سبک و سیاق زندگی مشکلاتی را برای زندگی انسان ها ایجاد کرده است، زیاده خواهی ها و چشم هم چشمی ها زندگی های امروز را با مشکلات اساسی روبرو ساخته است.

این مقام مسئول ششمین موضوع را مشکلات اقتصادی دانست و افزود: باید بدانیم که سهم ما در مشکلات اقتصادی چقدر است، برخی اوقات افراد با حرص و رشد تجملات و تشریفات در وجود خود، زندگی شیرین را به کام خود و اعضای خانواده تلخ می کنند و بدانید تجملات و تشریفات بین پدر و مادر و اعضای خانواده فاصله می اندازد پس تا می توانید از آنها دور باشید.

حجت الاسلام شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهانه تراشی های برخی افراد برای توجیه عدم ازدواج و فرزند آوری، گفت: این که برخی مشکلات مالی و دیگر مشکلات را مانع ازدواج می دانند با آموزهای دینی ما مغایرت دارد و می بایست در بحث ازدواج و فرزندآوری اقدامات آموزشی و تربیتی اثرگذاری انجام شود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی کشور در خاتمه با بیان سیره زندگی بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، تصریح کرد: حضرت زهرا(س) با بندگی و زندگی خود درس چگونه زیستن به ما می دهد و لازم است این الگوی کامل، بهتر و شایسته تر به جامعه معرفی گردد.

 

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پانزده =