برگزاری جشنواره صد در فروردین سال ۱۴۰۴ بهانه ایی شد تا فیلم کوتاه " سکوت چهارم " در اصفهان برای بخش فراصد ( فلسطین آزاد ) کلید بخورد.
به گزارش پایگاه خبری کیمیای ایران آنلاین ، فیلم کوتاه ” سکوت چهارم ” در اصفهان با موضوع کودک و جنگ در جهان ساخته شد
نویسنده،تهیه کننده و کارگردان این اثر مسعود شیرانی فرد این فیلم را با نگاهی ضد جنگ و با امید بر جهانی بی جنگ و در صلح ساخته است.
دغدغه هایم در میان غوغای جنگ و آوارگی،جایی که صدای گلولهها لالایی مرگ میخواند،باعث شد فیلمنامه “سکوت چهارم” را بنویسم و به یاری خدا و همکاری هنرمندان جوان عزیز اصفهان این فیلم را به مرحله تولید برسانیم و نه تصویری از ویرانی و خون،بلکه مرثیهای است برای رؤیاهای خاموش کودکانی که در کوران جنگ،معصومیتشان به یغما رفته است را ضبط کنیم.
لازم به ذکر است که این اثر کاملا به زبان عربی ساخته شده است و تمامی سرزمین های جنگ زده را در بر میگیرد.
“سکوت چهارم”، روایتی است شاعرانه از دنیای کودکان جنگزده،کودکانی که با وجود زخمهای عمیق بر روح و جانشان،هنوز کورسوی امیدی در دل دارند.این فیلم،پنجرهای است به سوی تخیلات و آرزوهای این کودکان،آرزوهایی که در سایه سنگین جنگ،رنگ باختهاند.
دوربین “سکوت چهارم” با لطافت و احترامی وصفناپذیر،به دنیای این کودکان قدم میگذارد و مخاطب را با چهرههای معصومی آشنا میکند که جنگ،کودکیشان را به سرقت میبرد،این اثر نه تنها تلخیهای جنگ را به تصویر میکشد،بلکه بر اهمیت حفظ امید و رؤیا در سختترین شرایط نیز تأکید میکند.
“سکوت چهارم” هشداری است به جهانیان برای پایان دادن به جنگ و خشونت،و یادآوری این نکته که کودکان قربانیان اصلی جنگ هستند.دیدن این فیلم دعوتی است به همدردی و همدلی با کودکانی که در سکوت چهارم زندگی میکنند.
سکوتی که باید شکسته شود
این فیلم اثری تکان دهنده است ثو تاثیر گذار
میتواند باشد که صدای کودکان جنگ را به گوش جهانیان میرساند.
دیگر عوامل زحمتکش این اثر که بسیار حضور مؤثری داشتند دستیار کارگردان و برنامه ریز سمانه صبوری،منشی صحنه مرضیه کرمانیان پور،تصویر بردار محمد حسین ابوطالبی و دستیار تصویربردار آرزو نجاتی،صدابردار محمد مهدی سهیلی راد و دستیار صدا شاهین قادری،مدیر تولید مجتبی صادقی،تدوین و اصلاح رنگ فرهنگ واحدی،طراح صحنه مسعود شیرانی فرد،طراح لباس فریبا جلالی،بازیگران آمیتیس معتمدی،زهره کعبی،محمد دادور،آهنگساز مسعود شیرانی فرد و تعداد زیادی از کودکان و خانواده های عزیزشان و دیگر مهربانانی که در ساخت و تولید این اثر یاری رساندند.
این اثر در جشنواره صد در سال ۱۴۰۴ در بخش فراصد ( فلسطین آزاد ) به مرحله داوری رسیده است.