یکی از انواع نان های مسطح، بولانی نام دارد که داخلش با سبزیجاتی مثل عدس یا کدو حلوایی سیب زمینی، تره فرنگی،تره پر گشته و به صورت پخته یا سرخ شده میل می گردد. بولانی غذایی با پخت راحت و ارزان قیمت می باشد که در افغانستان دارای محبوبیت بسیاری می باشد. افغان ها از تنور برای پخت بولانی استفاده می کنند و معمولا آن را با ترشی های مختلف در هنگام افطار سرو می کنند. مواد اولیه بولانی در همه جا یافت می گردد و خواهان بسیاری دارد و دسترسی به آن در شهرهای مختلف افغانستان خیلی راحت است. برای مشاهده کل آموزش و تمام مراحل پخت طرز تهیه بولانی سایت آموزشی رضیم را دنبال نمایید.
آرد ۳ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
آب ۱ پیمانه
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
فلفل قرمز تند ۱ عدد
روغن ۴ قاشق غذا خوری
پیازچه ۱۰۰ گرم
اسفناج ۱۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
تره ۱۰۰ گرم
انتهای پیام/