نازنین چیتساز کارگردان فیلم کوتاه «پرتاب ناگهانی یک فیل» که در نوروز به صورت آنلاین اکران است از علاقه خود به فیلم کوتاه و چالش های تولید و کارگردانی گفت.
به گزارش کیمیای ایران آنلاین، تقارن ایام نوروز با ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای حضور بیشتر در کنار خانواده و سپری کردن ایام تعطیلات تا قبل از زمان افطار در منزل است. در کنار فیلم های سینمایی که امسال در قالب اکران نوروزی روی پرده سینماها آمده اند و یا آثاری که در گروه سینمایی «هنروتجربه» اکران شده اند، فیلم هایی هم هستند که به صورت آنلاین اکران میشوند و علاقه مندان به سینما می توانند با دانلود قانونی این آثار در ایام نوروز اوقات فراغت خود را به بهترین نحو سپری کنند.
به همین بهانه تصمیم گرفتیم در گفتوگوهایی کوتاه با کارگردانهای این آثار به معرفی آنها پرداخته تا علاقهمندان بتوانند برای انتخاب فیلم مورد علاقه و سلیقهشان راحتتر تصمیمگیری کنند.
در همین راستا با نازنین چیتساز کارگردان فیلم کوتاه «پرتاب ناگهانی یک فیلم» که در قالب بسته «ژنریک؛ شش فیلم شش نگاه» در پلتفرم هاشور اکران است گفتوگوی کوتاهی داشتیم.
نازنین چیت ساز کارگردان فیلم کوتاه «پرتاب ناگهانی یک فیل» درباره انتخاب سوژه و شکلگیری ایده فیلمنامه این اثر به خبرنگار مهر گفت: داستان کوتاهی با عنوان «تقسیم طولانی» از ری برادبری را خواندم و ماجرای آن برایم جالب بود، داستان کتاب درباره زن و شوهری است که کتاب هایشان را از هم جدا میکنند؛ این موقعیت را با دیگر فیلمنامه نویس اثر که تهیه کننده کار است، مطرح کردم و با ابراز علاقه وی مشترکا فیلمنامه را نوشتیم. تقریباً در این فیلمنامه تنها این موقعیت داستان کتاب حفظ شد و سایر موارد نظیر مساله شخصیت ها، پایان بندی، مضمون و … تغییر کرد.
وی افزود: به تولید فیلم کوتاه علاقه مند هستم اما بهواسطه کار تلویزیونی و مستند بین اولین تولید فیلم کوتاهم در سال ۱۳۹۵ تا «پرتاب ناگهانی یک فیل» فاصله افتاد، ایده این اثر سال ۱۳۹۹ طرح شد و فیلم سال ۱۴۰۰ به تولید رسید و در سی هشتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران حضور داشت.
وی با اشاره به اینکه فیلم در دفتر کارش ضبط شده است، افزود: تبدیل دفتر به لوکیشن ضبط مزایایی داشت نظیر اینکه میتوانستیم صحنه را از یک هفته قبل آماده سازی و با بازیگرها در فضای اصلی تمرین کنیم، اما در استفاده از دفتر محدودیت زمانی داشتیم.
این کارگردان درباره چالش های کارگردانی این فیلم، گفت: داستان این فیلم به گونهای نبود که رویدادها و فراز و فرودهای آن چنانی آن را جلو ببرد بلکه قرار بود درام با ظرافت بین احساسات درونی ۲ فرد روایت شود از این رو کارگردانی باید بدون شلوغ کاری و با طمانینه جلو میرفت. حفظ این پیوستگی و آرام آرام وضعیت رابطه این زوج را برملا کردن نکتهای بود که باید به آن توجه میکردم.
چیت ساز در پایان صحبت هایش عنوان کرد: هر اقدامی منجر به قوی و حرفه ای شدن پخش فیلم کوتاه و بازگشت سرمایه شود خوب است. بهتر است روی تبلیغات بیشتر کار شود تا همه از اکران آثار کوتاه مطلع شوند.
در خلاصه داستان این فیلم کوتاه آمده است: «زندگی مشترکِ یلدا و مهرداد با کتابها گره خورده و حالا یلدا نشسته به جدا کردنِ کتاب هایش …»
سایر عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: تهیه کننده: حسن حبیبزاده، مدیر فیلمبرداری: احمد گودرزی، بازیگران: مهدیه نساج، سام کبودوند، حسین شهبازی، فیلمنامه: حسن حبیبزاده، نازنین چیتساز، طراح صحنه و لباس: فاطیما نوفلی، طراحی و ترکیب صدا: مهدی جمشیدیان، صدابردار: اکبر یعقوبی، دستیار کارگردان و برنامهریز: محمدجواد سعدی، موسیقی: سهند نیکنژاد، تدوین: حسن حبیبزاده، نازنین چیتساز، طراح گریم: زهرا امراللهی، اصلاح رنگ و نور: یحیی محمد علیی، مجری طرح: دفتر فیلم کاخه، تهیه شده در انجمن سینمای جوانان ایران.
انتهای پیام/
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن کیمیای ایران آنلاین را نصب کنید.