اجتماعی ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0
شیرینی ای متفاوت:

طرز تهیه باقلوا تابه‌ای

باقلوا یکی از محبوب‌ترین و پر طرفدارترین شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از شربت مخصوص و دیگر مواد اولیه تهیه می‌شود. این شیرینی را می‌توان در منزل و بدون استفاده از فر درون تابه تهیه کرد.

به گزارش کیمیای ایران آنلاین،  باقلوا یکی از انواع شیرینی‌های محبوب و بسیار خوش طعم سنتی ایران است. این شیرینی پرطرفدار را علاوه بر تهیه از قنادی‌ها می‌توان به سادگی و با استفاده از مواد اولیه در دسترس در منزل تهیه کرد. برای تزئین شیرینی باقلوا می‌توان از انواع مغزیجات مانند گردو، بادام و یا حتی پسته به دلخواه استفاده کرد.

برای تهیه باقلوا تابه ای همانطور که از اسم آن مشخص است بدون استفاده از فر و با استفاده از تابه به سادگی تهیه می‌شود. این شیرینی دارای شربت مخصوص است که باید بر روی باقلوا ریخت.

طرز تهیه باقلوا تابه‌ای؛ شیرینی متفاوت و خوشمزه

مواد لازم باقلوا

کره ۱۰۰ گرم

آرد ۲ پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

ماست ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چای خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه باقلوا تابه‌ای؛ شیرینی متفاوت و خوشمزه

مواد لازم شربت باقلوا

آب ۱/۲ پیمانه

شکر ۱/۲ پیمانه

گلاب به مقدار لازم

زعفران به مقدار لازم

مواد لازم میان باقلوا

پسته یا گردو ۱ پیمانه

پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

پودر هل و دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه باقلوا تابه‌ای؛ شیرینی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه باقلوا تابه‌ای سنتی

ابتدا برای تهیه باقلوا باید به سراغ تهیه خمیر بروید. برای این منظور  روغن مایع، کره، وانیل، بکینگ پودر،ماست، پودر قند و تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و به خوبی هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شود. حالا آرد را بیافزایید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

در ادامه خمیر را با دست مقداری ورز دهید. سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به صورت دایره‌ای باز کنید. برای تهیه مواد میانی باید مقداری هل و دارچین را به همراه پودر پسته و یا گردو و پودر قند به خوبی مخلوط کنید و کنار بگذارید.

نصف خمیری را که برش داده‌اید در درون تابه‌ای چرب شده پهن کنید. سپس مخلوطی از مواد میانی تهیه شده را به خوبی بر روی خمیر پهن کنید. نصف دیگر خمیر را به طوری که روی تمام مواد میانی را بگیرد بر روی خمیر پهن کنید و با دست به هم بچسبانید.

برش‌های مثلثی و یا مربعی به دلخواه بزنید و به دلخواه با یک زرده تخم مرغ آن را رومال کنید. روی درب تابه دمکنی بگذارید و تابه را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. در ادامه باید به سراغ تهیه شربت بروید. برای تهیه تابه‌ای بردارید.

در تابه آب و شکر را بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا باید مقداری زعفران و گلاب به مواد اضافه کنید و صبر نمایی تا قوام پیدا کند. پس از سرد شدن شربت باید شربت را بر روی باقلوای گرم بریزید و سپس باقلوای تابه ای خود را سرو کنید.

 

 

 

انتهای پیام/

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن کیمیای ایران آنلاین را نصب کنید.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − هفت =