اخبار استان ها ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

تشریح سامانه عملکرد نظارت بر واحدهای نانوایی استان مرکزی

در جلسه ای با حضور مدیرکل صنعت،معدن وتجارت استان مرکزی،مدیرکل تعزیرات حکومتی استان،رییس اتاق اصناف مرکز استان ،روسای ادارات صنعت،معدن وتجارت و اتاق های اصناف و تعدادی از فعالین این صنف، عملکرد واحدهای نانوایی استان در سامانه نظارتی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش کیمیای ایران آنلاین،  در این نشست کارشناسان بانک عامل سامانه نانینو به تشریح عملکرد ثبت شده نانوایی دراین سامانه پرداختند. در این جلسه مدیرکل صنعت،معدن وتجارت استان مرکزی ضمن تقدیر از واحدهای نانوایی سطح استان در بهره گیری از سامانه نانینو ، تلاش در جهت ارائه نان با کیفیت به مردم را از وظایف متصدیان واحدهای تولیدی نان دانست. جودکی با اشاره به این نکته که نان به عنوان قوت غالب شهروندان در سفره مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد از متصدیان و شاغلین در واحدهای نانوایی خواست نسبت به این موضوع با حساسیت ویژه ای عمل نمایند. وی ادامه داد: در تولید نان با کیفیت از تولید گندم در مزارع تا پخت نان در واحدهای نانوایی، با برگزاری دوره های آموزشی در هر یک از سطوح درافزایش کیفیت این ماده غذایی با ارزش می توان تاثیر گذار عمل نمود.

 

 

 

انتهای پیام/

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن کیمیای ایران آنلاین را نصب کنید.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 20 =