اخبار استان ها ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0
مدیرکل تعاون استان یزد خبر داد:

آغاز مرحله دوم فجرانه از 17 اسفند و استقبال 97 درصدی مردم یزد از این طرح

محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با محوریت طرح فجرانه گفت: ۳۰۵ هزار و ۶۲۶ خانوار در استان یزد با ۹۴۸ هزار نفر، مشمول دریافت یارانه هستند‌ که ۶۱ درصد این‌ خانوارها به تعداد ۱۸۶ هزار و‌ ۴۳۱ ‌‌‌‌نفر جزو دهک‌های یک تا هفت و مشمول طرح فجرانه هستند.

به گزارش  خبرنگار کیمیای ایران  آنلاین، محمدرضا فلاحتی گفت:  ۱۸۰ هزار و‌ ۸۸۹ خانوار مشمول طرح فجرانه معادل ۹۷ درصد کل خانوارهای مشمول این طرح در استان یزد از ۱۸ بهمن تاکنون در این طرح مشارکت کرده و خرید خود را انجام داده‌اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد عنوان کرد: مردمی‌سازی یارانه‌ها از اردیبهشت ۱۴۰۱ اجرا شد و قانون مجلس این بود که این طرح در قالب طرح کالابرگ الکترونیک انجام شود، اما زیرساخت‌ها آماده نبود و نهایتا از آبان ماه سال گذشته با توجه به شکل‌گیری زیرساخت طرح آزمایشی کالابرگ الکترونیک در مرحله‌های مختلف افراد تحت پوشش کمیته امداد، دهک‌های یک تا سه و الان برای دهک‌های سه تا هفت را پوشش داده است.
وی ادامه داد: آخرین مرحله‌ای که دولت بابت کالابرگ طرح الکترونیک اجرا کرد مربوط به طرح فجرانه است که از ۱۷ بهمن شروع شده و ۱۷ اسفندماه مرحله دوم آن اجرا می‌شود.
فلاحتی افزود: هدف دولت از طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح فجرانه با توجه به اهمیت سلامت جامعه و اعضای خانوار، خرید ۱۱ قلم کالای اساسی است که در سبد خانوار مردم قرار بگیرد و مردم از آن استفاده کنند.
وی گفت: در طرح فجرانه به ازای هر عضو خانوار۲۲۰ هزارتومان در حساب سرپرست خانوار اعتبار اضافه می شود. افرادی که فجرانه به آنها تعلق گرفته است حتما باید ۱۱ قلم کالا به مبلغ بیش از ۷۴۳ هزار تومان به ازای هر عضو خانوار مشمول خریداری و تقریبا ۵۲۳ هزار تومان مبلغ خرید این بسته توسط سرپرست خانوار پرداخت شود تا ۲۲۰ هزار تومان اعتبار کالابرگ به آن عضو اختصاص یابد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان اینکه که تاکنون ۴ هزار و ۴۰۰ فروشگاه در استان در اجرای طرح کالابرگ مشارکت داشتند، افزود: خانواده‌های مشمول اجبار و الزامی برای انجام کل خرید و تهیه ۱۱ قلم کالا به صورت یک جا ندارند و به صورت مرور در یک ماه می‌توانند از اعتبار همان ماه خرید را انجام دهند.
فلاحتی افزود: در طرح فجرانه بهمن‌ماه، از ۲۳ بهمن‌ماه مراجعات خانوارها به فروشگاه‌ها شروع شد که پیک‌ مراجعه به فروشگاه‌های استان از ۲۳ بهمن با مراجعه بیش از ۵ هزار خانوار تا ۲۹‌بهمن ماه با مراجعه بیش از ۱۷ هزار خانوار بوده‌ است.
وی گفت: متأسفانه برخی فروشگاه‌ها با وجود اینکه نسبت به طرح توجیه بودند مسیر درست اجرای طرح را نرفتند و منحرف شدند که در این زمینه ۱۶۵ فروشگاه تخلف داشتند و دستگاه خرید آنها به صورت هوشمند غیرفعال شده و از این پس فعال هم نخواهد شد، چرا که باید دقیقا براساس الگوریتم تعریف شده طرح فجرانه در فروشگاه‌ها اجرا شود.
فلاحتی گفت: وزارت کار و سازمان جهاد کشاورزی به طور کلی اجرای طرح فجرانه را بر عهده دارند و اتاق اصناف و وزارت صمت بحث نظارت بر اجرای درستی این طرح را بر عهده دارند.

 

 

انتهای پیام/

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن کیمیای ایران آنلاین را نصب کنید.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 16 =