اجتماعی ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2 ماه پیش زمان تقریبی مطالعه: 2 دقیقه
کپی شد!
0

سرخ کن بدون روغن و معنی دکمه‌های آن

نسل جدید سرخ‌کن ها که با نام سرخ‌کن بدون روغن یا هواپز شناخته می شوند، این روزها بسیار رایج شده و در اغلب خانه ها می توانید یکی از این سرخ کن ها را یافت کنید؛ اما نکته اینجاست که چقدر با این دستگاههای جدید دیجیتالی آشنایی دارید.

به گزارش کیمیای ایران آنلاین، نسل جدید سرخ‌کن ها که با نام سرخ‌کن بدون روغن یا هواپز شناخته می شوند، این روزها بسیار رایج شده و در اغلب خانه ها می توانید یکی از این سرخ کن ها را یافت کنید؛ اما نکته اینجاست که چقدر با این دستگاههای جدید دیجیتالی آشنایی دارید.

برای استفاده صحیح از سرخ کن های بدون روغن، باید با دکمه های دیجیتالی آن آشنا باشید و تنظیم دما و زمان آن را بدانید تا یک پخت و پز عالی و بدون نقص داشته باشید. این دستگاهها اغلب با علایم و کلمات انگلیسی تنظیم شده اند تا در سراسر جهان قابل استفاده باشند.

در اینجا ما معانی کلمات پرکاربرد در سرخ کن های دیجیتالی را به شما آموزش می دهیم اما بهتر است بدانید که پیش از استفاده از هر دستگاه برقی باید دفترچه راهنمای شرکت سازنده را به خوبی مطالعه کنید و به جدول پیش فرض تهیه شده برای دماها و زمان پخت انواع مواد غذایی دقت کنید.

معنی chips

chips (چیپس)‌در سرخ کن بدون روغن برای تهیه چیس‌های سبزیجات از جمله سیب زمینی و حتی لبو به کار می‌رود؛ برای تهیه چیپس سیب زمینی، ورقه‌های سیب زمینی را در سبد سرخ کن بدون روغن قرار دهید. ابتدا در دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ورقه‌های سیب زمینی را خشک کنید. هر ۵ دقیقه یا بیشتر سبد را تکان دهید. سپس دما را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت افزایش دهید و ۵ دقیقه دیگر تا زمانی که سیب زمینی‌ها ترد شوند، صبر کنید.

معنی warm

این کلمه به معنی گرم نگه داشتن است؛ اگر بعد از پختن غذا نیاز به گرم نگه داشتن آن دارید، می‌توانید از تنظیم warm استفاده کنید. در حالت گرم نگه داشتن، سرخ کن بدون روغن انرژی را به عناصر پایینی توزیع می‌کند تا غذا بعد از پخت گرم بماند. زمان از پیش تعیین شده برای عملکرد گرم نگه داشتن بسته به مدل ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت است. دمای از پیش تعیین شده ۱۷۰ درجه فارنهایت بوده و در صورت تمایل می‌توانید، دکمه دما یا زمان را برای تنظیم بچرخانید.

معنی nut

nut در سرخ کن به معنای برشته کردن آجیل است؛ برشته کردن آجیل در سرخ کن بدون روغن فقط چند دقیقه طول می‌کشد و بهترین راه برای ایجاد بیشترین طعم در این خوراکی‌ها است.

معنی timing

timing  به معنی راهنمای زمان بندی پخت غذاها است؛ برای مثال  پخت فیله ماهی سفید در ۱۸۰ درجه سانتی گراد و حداکثر ۵-۱۰ دقیقه بسته به ضخامت صورت می‌گیرد و یا ناگت مرغ منجمد در ۱۸۰ درجه سانتی گراد و ۱۶-۱۳ دقیقه.

معنی wings

برای برشته کردن بال مرغ در سرخ کن‌های بدون روغن، به طور پیش فرض دمای بالاتر در نظر گرفته شده است.

 

معنی shrimp

اصطلاح shrimp برای سرخ کردن میگو به کار می‌رود؛ مدت زمان سرخ کردن میگوها پنج تا شش دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت است. میگوها در یک لایه سبد سرخ کن قرار دهید و در نیمه پخت آنها را تکان دهید. برای سرخ کردن آنها می‌توانید از روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل استفاده کنید.

معنی Dehydrate

این دکمه برای عملکرد آبگیری یا خشک کردن در تهیه میوه‌های خشک و سبزیجات به کار می‌رود. این عملکرد به آرامی هوای گرم را به مدت طولانی روی برش‌های میوه می‌دمد و رطوبت اضافی آنها را خارج می‌کند. هنگام انتخاب تنظیمات آبگیری در سرخ کن بدون، به طور پیش فرض دما و زمان درست، برای رسیدن به نتایج مطلوب وجود دارد.

در عملکرد Dehydrate برشهای میوه مثلا سیب نبایستی روی هم قرار گیرند و فضایی را برای گردش هوا در اطراف آنها بایستی باشد. عیب این عملکرد در خشک کردن میوه‌ها این است که زمان زیادی طول ( ۸ تا ۱۰ ساعت ) می‌کشد.‌

 

معنی meat 

meat در سرخ کن بدون روغن به معنای پخت گوشت است. تمام روش‌های پخت گوشت اجاق‌پز با حرارت خشک (گریل کردن، کباب کردن، سرخ کردن در تابه و برشته کردن در فر)، در سرخ کن بدون روغن امکان پذیر است. همچنین گوشت چرخ کرده را می‌توان در سرخ کن بدون روغن طبخ نمود.

گرم کردن مجدد (Reheat)

عملکرد گرم کردن مجدد(Reheat) در سرخ کن بدون روغن برای غذاهای باقی مانده مانند پیتزا، مرغ سرخ شده یا سیب زمینی سرخ کرده مناسب است.

 

 

انتهای پیام/

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن کیمیای ایران آنلاین را نصب کنید.

مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمی‌شوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =